1. VARAUS

Tehdäksesi varauksen sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortin numero sekä arvioitu saapumisaikasi. Sinulle lähetetään automaattisesti vahvistusviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti varauksen tehtyäsi. Mikäli et löydä vahvistusta, tarkista myös roskapostikansio. Varaus on sitova. Säästäthän luontoa, varausvahvistusta ei tarvitse turhaan tulostaa.

2. MAKSU

Veloitamme kaikki varaukset heti varauksenteon yhteydessä. Mikäli varausta ei ole jostain syystä maksettu varauksen tekohetkellä, maksetaan se heti hostelliin saavuttaessa. Lisäpalvelut maksetaan varattaessa paikan päällä. Meillä käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen (euro).

3. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone on käytettävissä tulopäivänä kello 15 eteenpäin. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa kello 11 mennessä. Voit jättää halutessasi matkalaukkusi hostellin säilytystilaan. Turvallisuussyistä vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella hostellin tiloissa sekä yöpyä huoneissa. Kaikilla hostellin asiakkailla tulee olla mukanaan virallinen henkilöllisyystodistus.

4. YLEISET VARAUSEHDOT (peruutukset, muutokset, no-show)

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan tai tiettyjen erityisehtojen mukaan. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä. Pyydämme huomioimaan mahdolliset poikkeavat varausehdot varausta vahvistaessanne. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme.

STANDARDHINTA - ILMAINEN MUUTOS- JA PERUUTUSOIKEUS

Varauksen voi perua veloituksetta varauksen ajankohdan mukaan tiettyyn päivään asti. Erityisten tapahtumien ajalle tehtyjen varausten maksua ei palauteta peruutus- tai muutostilanteessa, ellei varausehdoissa toisin ole ilmoitettu. Varaukset voi perua maksutta seuraavien ehtojen mukaisesti:

1.12.2023-31.3.2024
30 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää.

1.4.2024-31.10.2024
saapumista edeltävään päivään kello 15 saakka.

1.11.2024 - 30.11.2024
7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää.

1.12.2024 - 31.3.2025
30 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää.

Kaikki varaukset veloitetaan luottokortilta heti varauksenteon yhteydessä, mutta palautamme maksun asiakkaalle, mikäli mahdollinen peruutus tehdään varausehtojen puitteissa. Jos varaus perutaan myöhemmin tai asiakas jättää saapumatta, veloitetaan koko varauksen summa. Verot sisältyvät hintaan.

Peruuntuminen sairaustapauksissa
Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme ainoastaan toimistokulut 15 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

5. LEMMIKIT

Lemmikit ovat meille tervetulleita osaan huoneistamme. Yhteismajoitushuoneissa lemmikkien pito ei ole sallittu. Hyvin käyttäytyvät lemmikit ja heidän omistajansa voivat oleskella myös kahvilassa. Lemmikkisiivousmaksu on 15€ per huone per viipymä. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, otathan meihin yhteyttä aina ennen varauksen tekemistä, jotta voimme tarkistaa onko lemmikeille soveltuvia huoneita saatavilla. 

6. VASTUU ARVOTAVAROISTA

Hostel Café Koti ei ole vastuussa arvotavaroidesi vahingoista tai katoamisesta vierailusi aikana. Pidäthän huolta tavaroistasi.

7. VIERAIDEN VASTUU VAHINGOISTA

Hostel Café Kodin vieraana olet vastuussa itsesi, matkaseurasi tai lemmikkisi aiheuttamista vahingoista hostellin tiloissa, olivatpa ne tahallisesti tai tahattomasti aiheutettuja. Tämä koskee myös hostellin kalusteita ja muita laitteistoja sekä muita vieraita. Hostel Café Kodilla on oikeus veloittaa vahingon aiheuttama summa asiakkaalta. Veloitamme 5€ sakon hukatusta huonekortista ja 25€ sakon kadonneesta dormihuoneen kaapin avaimesta. Meidän Koti on sinunkin koti, kohtele sitä huolella!

8. LAPSET

Vain yli 18-vuotiaat saavat yöpyä yhteismajoitushuoneissa. Pienten lasten perheiden tulee varata mielellään oma yksityinen huone. Osaan huoneistamme on mahdollista saada lisävuode. Pienten lasten matkasänkyjä on saatavilla maksutta (rajoitettu määrä), ilmoitathan tarpeesta etukäteen.

9. LISÄPALVELUT

Voit varata lisäpalveluita vierailusi aikana. Tarjoamme muun muassa pyykinpesumahdollisuuden lisämaksusta. Huonesiivous ei kuulu automaattisesti lyhytkestoisiin majoitusvarauksiin. Voit kysyä lisää siivouspalveluista vastaanotostamme.

10. MYÖHÄISET SAAPUMISET

Toivomme sinun saapuvan vastaanoton ollessa auki, mutta myöhempikin saapuminen onnistuu ilmoittamalla siitä meille etukäteen. Huomioithan kuitenkin, että mikäli saavut myöhään, jätämme sinulle avaimet lukittuun avainboksiin. Muistathan ilmoittaa myöhäisestä saapumisestasi, jotta tiedämme lähettää sinulle ohjeet, mistä avaimet löytyvät. Vastaanoton aukioloajat löydät etusivulta.

11. RYHMÄVARAUKSET

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, niin katsotaan yhdessä ryhmällenne sopiva majoitusvaihtoehto! Mikäli kuitenkin teette varauksen ryhmällenne suoraan nettisivuillamme, pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään viikkoa ennen saapumispäivää.

12. FORCE MAJEURE, HOSTELLIN SÄÄNNÖT JA LAILLISET OIKEUDET


Noudatamme hostellissa hyviä käytöstapoja sekä hostellin sääntöjä. Mikäli majoittuja rikkoo näitä sääntöjä, voidaan hänet poistaa hostellin tiloista välittömästi. Tässä tapauksessa majoittuja on yhä velvollinen maksamaan majoituksensa sekä jo tilaamansa lisäpalvelut. Majoittujalla ei ole oikeutta vaatia jo maksettujen maksujen hyvitystä. Hostelli ei ota vastuuta eikä maksa mitään korvausta, jos velvoitteidensa suorittaminen on estetty tai vaikuttanut suoraan tai välillisesti ylivoimaisen esteen tai sen seurauksena olosuhteisiin, jotka eivät ole sen kohtuullisen valvonnan alaisia. Näitä ovat muun muassa äärimmäiset epäsuotuisat sääolosuhteet, luonnonkatastrofit, terroriteot, tulipalo tai sähkö-, vesi- tai muun palvelun, koneiden tai rakennuksen romahtaminen. Hostelli ei ole vastuussa hostellin tiloihin jätetyn omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta muutoin kuin sovellettavan lain vaatimalla tavalla. Suomen lakia noudatetaan yksinomaan. Majoittujan tietoja säilytetään vähintään 12 kuukautta ja ne voidaan luovuttaa vain viranomaisen vaatimuksesta tai muulla tavoin sovellettavan lain vaatimalla tavalla.

13. MUUTA

Hostel Café Kodilla on oikeus muuttaa hintoja, ehtoja ja tietoja. Hostel Café Koti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Yritys: Hostel Café Koti
Sähköpostiosoite: info@hostelcafekoti.fi
Puhelinnumero: +358 207304722
Osoite: Valtakatu 21, 96200 Rovaniemi

Check-In: 15:00
Check-Out: 11:00

Aamiainen:
07.00-10.00 (Ma-Pe)
08.00-11.00 (La-Su, sekä pyhäpäivät)
 
Lounas: 11:00-14.00 (Ma-Pe)

PALVELUT
 • Langaton internet (Wi-Fi)
 • Lasten matkasänky pyydettäessä
 • Pysäköintimahdollisuus (varaus etukäteen) Hinta 10 € / päivä.
 • Jaettu lounge/TV tila
 • Matkalaukkujen säilytys
 • Fax/kopiokone
 • Pyykinpesumahdollisuus lisämaksusta
 • Hyvin varusteltu keittiö käytettävissä
 • Olohuone kolmannessa kerroksessa
 • Sauna
 • Lemmikkiystävällinen