Mitä huonehintaan sisältyy?

  • Kaikkien yksityishuoneiden hintaan sisältyy aamiainen, petivaatteet, yksityinen kylpyhuone ja sauna yleisinä saunavuoroina
  • Dormeissa yöpyvien huonehintaan kuuluu petivaatteet, lukollinen kaappi ja sauna yleisinä saunavuoroina. Dormissa yöpyvät voivat ostaa aamiaisen erikseen.
  • Pyrimme kaikissa valinnoissamme ekologisuuteen. Huonehintaan ei sen vuoksi kuulu päivittäinen siivous, mutta lisäsiivouspalveluista voi tiedustella vastaanottomme henkilökunnalta. Säästetään arvokasta luontoamme, yhdessä!
  • Kaikkien majoittujien käytössä on hyvin varusteltu yhteiskeittiö sekä televisiolla varustettu olohuone. Huoneistamme et siis löydä TV:tä, sillä hostellin yksi tärkeimmistä tavoitteista on yhteisöllisyyden tukeminen <3

Onko sisäänkirjautuminen mahdollista vastaanoton sulkeutumisen jälkeen?

Ei hätää, voimme erikseen sovittaessa jättää huoneen avainkortin avainlokeroon. Olethan yhteydessä vastaanottoon ennen saapumistasi, mikäli tiedät saapuvasi myöhään. Olemme tällöin sinuun yhteydessä saapumispäivänä ja ohjeistamme avainten noutoon.

Voiko teillä majoittua lemmikin kanssa?

Hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat tervetulleita osaan yksityishuoneista ja kahvilan tiloihin. Ilmoitathan lemmikkihuoneen tarpeesta meille etukäteen, niin voimme tarkistaa niiden saatavuuden. Lemmikki-siivousmaksu on 15€ ja voit maksaa sen saapuessasi.

Onko aikaisempi sisäänkirjautuminen mahdollista?

Voimme tarjota aikaisemman sisäänkirjautumisen riippuen saatavuudesta. Voit tiedustella mahdollisuutta aikaisintaan saapumispäivänä.

Onko myöhäisempi uloskirjautuminen mahdollista?

Voimme tarjota myöhäisemmän uloskirjautumisen saatavuuden mukaan lisämaksua vastaan. Voit tiedustella mahdollisuutta lähtöaamuna.

Onko majoituspaikassa matkatavarasäilytystä?

Kyllä, voit jättää matkatavarasi vastaanotosta löytyvään säilytystilaan ennen- ja jälkeen sisäänkirjautumisen.

Onko aamiaisen lisäksi tarjolla muuta syötävää?

Kyllä vain! Arkisin kahvilassamme on tarjolla lounasta klo 11-14. Lisäksi kahvilastamme on saatavilla leivonnaisia ja pientä syötävää kahvilan aukioloaikojen puitteissa.

Täytyykö erityisruokavaliosta ilmoittaa hostellille etukäteen?

Voit ilmoittaa erityisruokavaliostasi varauksen yhteydessä ja mainitse myös henkilökunnalle saapuessasi aamiaiselle. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään aamiaisen sisällöstä ja esimerkiksi gluteenittomat vaihtoehdot saat pöytään tarjoiltuna.

Haluaisin huoneen, jossa on parisänky. Miten toimin?

Kaikissa yksityishuoneissamme on erilliset sängyt, jotka voimme kiinnittää yhteen erikseen toivottaessa. Ilmoitathan toiveestasi ennen sisäänkirjautumispäivää.

Onko huoneisiin mahdollista saada lisävuode?

Tiettyihin huoneisiin on mahdollista saada lisävuode erikseen pyydettäessä. Lisävuoteen hinta on 25€/yö ja hinta sisältää aamiaisen majoittuvalle henkilölle. Huomioithan, että lisävuoteita on saatavilla rajoitettu määrä, joten tiedustelethan saatavuutta hyvissä ajoin ennen sisäänkirjautumisen ajankohtaa.

Haluaisin huoneen, jossa tupakointi on kielletty. Miten toimin?

Tupakointi on kielletty koko hostellin kaikissa sisätiloissa, eli kaikki huoneemme on merkitty NO SMOKING -kyltein.

Miten liikun kaupungissa helpoiten?

Hostellimme sijaitsee ydinkeskustassa, joten useimmat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Rautatieaseman ja Joulupukin Pajakylän välillä liikennöi bussilinja nro 8, joka pysähtyy aivan hostellin nurkilla. Bussilinja 11 liikennöi talvisesongin ajan rautatieaseman ja lentokentän välillä. Myös taksilla on näppärää liikkua paikasta toiseen, erityisesti jos mukanasi on paljon matkatavaroita.

Ovatko tilat esteettömät liikuntarajoitteisille?

Hostellin tilat eivät ole täysin esteettömät. Kahvilan ja vastaanoton tilassa on esteetön WC ja kahvilaan sekä vastaanottoon vievään portaaseen on mahdollista saada avustettu kulku porrasaskelmaan asetettavan luiskan avulla. Huoneiden ja vastaanoton välillä kulkee hissi, mutta huoneiden ja kylpyhuoneiden oviaukoissa on kynnykset. Olethan tarvittaessa yhteydessä vastaanottoon mahdollisesta erityisjärjestelyiden tarpeesta, autamme mielellämme.

Järjestääkö majoituspaikka aktiviteetteja?

Emme järjestä itse aktiviteetteja. Suosituksemme aktiviteeteista löydät täältä  ja laajemmin tietoa Rovaniemen aktiviteettitarjonnasta löydät täältä