Me rakastamme kotikaupunkiamme ja haluamme, että myös muut kokevat sen kuten me.

Haluamme, että matkailijat ja kaupunkilaiset kohtaavat.
Siksi jaammekin vinkkejä siitä, miten paikalliset nauttivat Rovaniemestä.

Roiske


Tervetuloa Roiskeen talviuintikeskukseen!
Avanto sekä kehutut löylyt odottavat teitä!


Väki


Ylitä itsesi kanssamme!


Kiipeily ja jooga ruokkivat yksilöllisiä onnistumisen tunteita, joita pääset jakamaan koko Väen yhteisön kanssa. Meillä saat rauhassa tutustua ja tunnustella tai sännätä suoraan suorituspaikoille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi harrastaja. Väki tarjoaa myös syvärentouttavia Brain Relief hoitoja sekä klassista hierontaa.


Väki on yhtä kuin me kaikki – yhdessä ja yksilöinä. Tervetuloa meille!


Roll Outdoors


Roll Outdoors järjestää opastettuja maastopyöräilyretkiä, valmentaa lajin pariin sekä vuokraa läskipyöriä Rovaniemellä. Lähde maastopyörällä keskelle kauneimpia Lapin metsiä, yön kähmässä ja revontulten loisteessa, kaamoksen hämärässä ja keskikesän yöttömässä yössä.

Let it Flow

Syvärentoudu tavalla, jollaista et ole aiemmin kokenut!

Rovaniemen keskustassa sijaitseva syvärentoutuskeskus tarjoaa ainoana Pohjois-Suomessa kotimaisen Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoidon sekä rentoutuskellunnan ainutlaatuisen syvärentouttavaa yhdistelmää.

Jätä stressi ja ympäröivän elämän hälinä taaksesi ja suuntaa elämäsi syvärentouttavimpaan kokemukseen. Let It Flow:ssa sinun ei tarvitse tehdä mitään, vain oleminen riittää.

Lue lisää 


Napapiirin parhaat burgerit


Kauppayhtiöltä löytyy kaupungin parhaimmat burgerit, aidossa puu-uunissa valmistetut pizzat sekä wingsit ja salaatit. Kauppayhtiön huonekalut, irtaimisto ja pientavarat ovat myynnissä. Iltaohjelmaa löytyy DJ-keikoista kulttuuriin.

Lue lisää

 

Beyond Arctic


Haluamme näyttää sinulle upean kotimme parhaat paikat. Intohimo luontoa, villieläimiä ja valokuvausta kohtaan vie meidät keskelle kauneinta Lappia – tule mukaan!

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki!
Rovaniemi tarjoaa elämystennälkäisille kokemista ja nähtävää kaikkina vuodenaikoina ja vaikka pidemmällekin lomailulle. Muutamia ideoita mainitaksemme: kulttuuritapahtumat, laadukkaat ravintolat, laskettelukeskus, patikointiretket, avantouinti, uimaranta, Alvar Aallon arkkitehtuuri, paikallinen käsityö... ja paljon muuta!

Avuksi loma-aktiviteettien suunnitteluun suosittelemme vilkaisemaan Rovaniemen Matkailuneuvonnan kattavaa infopakettia TÄÄLTÄ!