Me rakastamme kotikaupunkiamme ja haluamme, että myös muut kokevat sen kuten me.

Haluamme, että matkailijat ja kaupunkilaiset kohtaavat.
Siksi jaammekin vinkkejä siitä, miten paikalliset nauttivat Rovaniemestä.


Beyond Arctic


Haluamme näyttää sinulle upean kotimme parhaat paikat. Intohimo luontoa, villieläimiä ja valokuvausta kohtaan vie meidät keskelle kauneinta Lappia – tule mukaan!

Roll Outdoors


Roll Outdoors järjestää opastettuja maastopyöräilyretkiä, valmentaa lajin pariin sekä vuokraa läskipyöriä Rovaniemellä. Lähde maastopyörällä keskelle kauneimpia Lapin metsiä, yön kähmässä ja revontulten loisteessa, kaamoksen hämärässä ja keskikesän yöttömässä yössä.


Lue lisää täältä


Napapiirin parhaat burgerit


Kauppayhtiöltä löytyy kaupungin parhaimmat burgerit, aidossa puu-uunissa valmistetut pizzat sekä wingsit ja salaatit. Kauppayhtiön huonekalut, irtaimisto ja pientavarat ovat myynnissä. Iltaohjelmaa löytyy DJ-keikoista kulttuuriin.

Lue lisää

 

Kaupungin uimaranta


Pulahda jokeen kesällä tai talvella!
Toisella puolen jokea, siltojen välissä sijaitsee Rovaniemen kaupungin uimaranta. Siellä voi uida niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä voit bongata rannalta myös poroja!


Lue lisää 


Eikä tässä suinkaan vielä kaikki!
Rovaniemi tarjoaa elämystennälkäisille kokemista ja nähtävää kaikkina vuodenaikoina ja vaikka pidemmällekin lomailulle. Muutamia ideoita mainitaksemme: kulttuuritapahtumat, laadukkaat ravintolat, laskettelukeskus, patikointiretket, avantouinti, uimaranta, Alvar Aallon arkkitehtuuri, paikallinen käsityö... ja paljon muuta!

Avuksi loma-aktiviteettien suunnitteluun suosittelemme vilkaisemaan Rovaniemen Matkailuneuvonnan kattavaa infopakettia TÄÄLTÄ!